Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipa tanaradinamica si profesionista, deschisa noilor provocari, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei.

Experienta si profesionalismul le-am dobandit in Franta si dorim sa oferim calitatea curateniei si in tara noastra!

Scopul nostru

Pentru noi dumneavoastra sunteti pe primul loc. Dorim sa va castigam increderea si fidelitatea prin punctualitate, seriozitate, calitate si eficienta.

Folosim doar aparate profesionale marca Karcher, dorind sa inlaturam in mare parte agentii chimici agresivi lucrand foarte mult cu tehnologia pe aburi (Steam). Aceasta tehnologie foloseste doar apa, care la temperaturi foarte ridicate se transforma in aburi. Scopul este sa curate, dezinfecteaze si sa igienizeze. Nu este periculoasa pentru mediu si nu afecteaza sanatatea noastra si a celor din jur.

Scurt istoric al societatii

Societatea MAGNUM CLEAN S.R.L.-D este o societate tanara, aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de curatenie, anul înfiintarii acesteia fiind 2016. Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi. Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

MAGNUM CLEAN S.R.L.-D este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe piata, care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta este CALITATEA.

Contactati-ne!

Adresa:

Fundătura 1 Mai, Constanța

Telefon:

0775.398.106

Program:

Luni-Vineri 07:30 – 21:00

Email:

contact@magnumclean.ro